MOTORS DE CREACIÓ - APDCV

Multiple dates

Show previous dates

La Mutant. Espai d´arts vives

calle Joan Verdeguer 22-24, Valencia

El projecte Motors de Creació de l’APDCV (Associació de Professionals de Dansa de la Comunitat Valenciana) es centra en compartir amb el sector artístic, professional i el públic en general els processos de creació d’artistes de dansa i/o, pel seu interès específic, altres artistes de les arts escèniques o performatives.


A partir de les pràctiques artístiques de les artistes valencianes Paula Romero i Sandra Gómez, les artistes Aitana Cordero i Juan Diego Calzada/ Isabel do Diego han establert un diàleg respectivament, per compartir les pràctiques amb un grup de persones que han participat en un taller a l’IVAM i l’altre a Espai LaGranja, també respectivament.

Les mostres que es presenten a La Mutant, són el resultat doncs del diàleg sobre les pràctiques i el processos de creació, fruit de la interacció entre Paula Romero i Aitana Cordero amb un grup de persones durant tres dies, i paral·lelament, de la interacció entre Sandra Gómez i Juan Diego Calzada/ Isabel do Diego  amb un altre grup de persones també durant tres dies.


Motors de creació és doncs un espai obert al descobriment i anàlisi dels processos de creació de les artistes però a partir de les pràctiques artístiques, és a dir des de l’interior de la pròpia matèria de les metodologies, ferramentes i els processos de creació.


Fitxa artística

Paula Romero i Aitana Cordero, més les persones participants al taller desenvolupat a l’IVAM

Sandra Gómez i Juan Diego Calzada/ Isabel do Diego , més les persones participants al taller desenvolupat a Espai LaGranja

El projecte ha sigut comissariat per Santiago Ribelles i produït per l’APDCV

Disseny: Vicente Ribelles

Media content

Related content

Share with friends