PETER & PAN

Multiple dates

Show previous dates

Gran Teatro de Alzira (Gran Teatre d'Alzira)

Plaza de Alborxi, 0, Alzira

Dimecres 27 de desembre, al Gran Teatre d’Alzira, a les 19 h

TEATRE FAMILIAR PER NADAL

Peter & Pan

Producció d’Escalante creada per LaMar. Escrita i dirigida per La Teta Calva.

Autoria: Xavo Giménez i María Cárdenas. Direcció i espai escènic: Xavo Giménez

Repartiment: Juli Cantó, Neus Alborch, Leo de Bari, Merce Tienda, María Guerra, Guille Zavala i Xavo Giménez.

 

Peter ha oblidat el seu passat. I el més greu d’això és que, quan no recordes el teu passat, oblides la infància. Darrere d’eixa finestra de l’habitació d’una residència d’ancians, es veu com les estreles han deixat de fer llumenetes. Ja no se senten els sons de la fira. El cotó de sucre ja no fa gust de res... Però les finestres, quan te n’oblides, s’obrin i deixen entrar ombres revoltoses. I una d’eixes ombres es cola en els records de Peter. I darrere apareix eixe xiquet etern que s’emporta el nostre senyor major cap a Mai Més. Recorda, no tanques la finestra mai. Pan t’observa, penjat en una lluna, ocult en els teus somnis, als racons més secrets de la teua rialla, esperant el teu Mai Més. Tots en tenim un. Quin n’és el teu?

 

Espectacle de teatre amb música i cançons en directe en valencià. Duració: 70 min

Recomanat a partir de sis anys.

Entrades: 5 €

Media content

Related content

Share with friends