d'El Pèsol Feréstec + Ainoa Galí a l'Heliogàbal

Multiple dates

Show previous dates

Heliogàbal

Ramón y Cajal, 80, Barcelona

Des de Le Freak portem una temporada llarga voltant per l'escena independent de Barcelona, entre fanzines, agendes i fotos i ja era hora que arribés el primer concert oficialment organitzat per Le Freak. El primer bolo, amb una aposta clara per la llengua i artistes tant emergents com amb certa trajectoria dins de lo independent, havia de ser a l'Helio.

El Pèsol Feréstec van començar a sonar fa més de deu anys, vora el 2003, quan en Gerard rascava tres acords i gargamellejava cançons d’en Dylan. Afortunadament, ben aviat va entendre que l’home sol ni vibra ni fa vibrar i es va envoltar d’amics músics. A poc a poc es va formar El pèsol feréstec, l’única banda capaç d’adaptar un poema d’Ausiàs March al reggaeton, improvisar cançons o musicar una tesi doctoral. El pèsol aspira a ser el grup emergent eternament submergit.

L'Ainoa Galí fa uns dos anys que va deixant píndoles per les xarxes de les seves cançons que oscilen entre el pop d'habitació i l'anti folk, una mirada marcadement generacional tant en forma com en contingut que es presentarà per primera vegada en públic en aquest concert a l'Heliogàbal.

Related content

Share with friends