Llum Mudèjar

Multiple dates

Show previous dates

Auditori Germanies

C/ García Lorca, 6, Manises

Documental

Organitza: Ajuntament de Manises i Diputació de València

Dijous 23, a les 19.00 h

Entrada lliure i gratuïta

Sinopsi:

Un documental de David Segarra i Víctor Serna amb música original d'Efrén López.


La ceràmica valenciana ocupa espais en museus i llibres d'història de l'art de tot el món. Només en el Metropolitan Museum de Nova York hi ha centenars de referències. Fenomen que es reprodueix en llibres sobre art islàmic. La majoria són peces de ceràmica de reflex metàl·lic de Manises. Una tècnica d'origen àrab-andalusí, però realitzades en època de l'art gòtic en el Regne de València. Ja en el seu moment van ser admirades, i exportades, a tota Europa i el Mediterrani.


Media content

Related content

Share with friends