Sortida amb bici i visita guiada als Ullals de Baltasar

Multiple dates

Show previous dates

Ullals de Baltasar

Ullals de Baltasar, Amposta

Sortida: Oficina de Turisme d'Amposta, Av. Sant Jaume, 42-52.

Hora: 11.00h.

Durada: 2h aprox.

Ruta amb bici: 4km d'anada + 4km de tornada.


Aquest recorregut ens porta a descobrir, de la mà d'un guia de natura, el curiós ecosistema dels Ullals de Baltasar situats a l'antiga línia de costa. Aquestes petites basses, molt semblants a les fonts dels rius de les muntanyes, ens proporcionen aigües cristal·lines, pures, netes i amb unes temperatures invariables durant l'any (17/18 °C) que propicien juntament amb la torba (matèria orgànica en descomposició) un paisatge únic en tot el Delta. Elles acullen una ictiofauna del més peculiar i protegida com els samarucs o els punxosets molt amenaçats per la invasió americana de la gambusia fet que n'ha posat en perill les poblacions del Delta. Si voleu gaudir d'un recorregut pels ullals, aprofiteu l'excursió per veure l'únic espai de Catalunya on hi ha nenúfars de forma espontània. Podrem olorar la bona olor que fan les seves flors blanques i conèixer de prop un espai singular, fresc i salvatge que ben segur ens sorprendrà!

Media content

Related content

Share with friends