SONA BAIXET EN DANSA amb Escena Miriñaque (Cantàbria)

Saturday 4 March 18:00

Event ended

Teatre del Raval (Gandía)

Sant Ramon, 8, Gandía

El Sona Baixet en Dansa torna al Teatre del Raval de Gandia per anunciar el llançament de la 9a edició del Sona Baixet Fest, que se celebrarà els dies 1 i 2 d’abril i que proposa una programació plena d’activitats i espectacles per gaudir amb tota la família.


Durant aquesta jornada que servirà com a prèvia del Festival, rebrem a la companyia càntabra Escena Miriñaque, amb l’obra ‘Del otro lado’ que ens parlarà de murs, tanques, rajoles i un pont. Dels murs que pintem, d’uns altres que saltem. Sobrepassar, contornejar o soscavar el mur per a trobar el que necessitem. És una gran metàfora de les fronteres, tant les visibles com les invisibles. Un mur que no separa sinó que juga com a eix de simetria: a banda i banda, dos personatges es busquen, juguen, es necessiten, compartixen idèntiques il·lusions i les mateixes pors.


Abans de l’espectacle, els assistents podran gaudir en família d’una activitat complementària relacionada amb la temàtica de l’obra.

Media content

Related content

Share with friends