FAÜLA - Dos en Vilo

Multiple dates

Show previous dates

Gran Teatro de Alzira (Gran Teatre d'Alzira)

Plaza de Alborxi, 0, Alzira

Divendres, 2 de juny de 2023. Gran Teatre a les 20 hores.

FAÜLA, de la compañía Dos en Vilo

Direcció i interpretació: Camila Manzano i María Pilar Martínez.

 

Nàixer, créixer, engabiar-se, trencar-ho tot i eixir.

Dues dones i una gàbia protagonitzen aquesta obra. Des de la infància fins a l'adultesa transiten diferents experiències que les modelen fins a atrapar-les. En aquest espectacle s'aniran desgranant les normes que s'imposen a les dones i que moltes vegades estan ocultes en l'educació, la família, la feminitat i l'obediència. Faüla és un diàleg amb els límits imposats fora i dins dels seus caps. Un ventall emocional per a entendre que la clau de la gàbia està en elles. Un camí cap a l'alliberament, una mirada d'esperança, un viatge cap a l'apoderament femení.


Per a tots els públics. Durada de 50 min.

Circ aeri, dansa, teatre, clown.

Entrades: 8 €

Media content

Share with friends