CICLE EXCEL·LENT, MÚSICA DE BANDA - UNIÓ MUSICAL L'HORTA

Multiple dates

Show previous dates

La Rambleta

Bulevar Sur esquina C/ de Pío IX, Valencia

El Área de Cultura de la Diputación de Valencia, interesada en la realización de actividades culturales para promover y difundir la música, convoca la campaña "Excel·lent, Música de Banda".

Dirigida a las Sociedades Musicales valencianas en atención a la importante labor cultural, social y vertebradora que llevan a cabo como vehículo de transmisión y conservación de la música, uno de los elementos que de manera más clara forma parte de nuestra cultura. La Banda Sinfónica de la Unió Musical l'Horta de Sant Marcel·lí ha preparado un gran concierto donde estará presente, entre otras grandes obras, la música de compositores valencianos.


🎶🎶🎶🎶🎶🎶


L'Àrea de Cultura de la Diputació de València, interessada en la realització d'activitats culturals per a promoure i difondre la música, convoca la campanya "Excel·lent, Música de Banda". Dirigida a les Societats Musicals valencianes en atenció a la important labor cultural, social i vertebradora que duen a terme com a vehicle de transmissió i conservació de la música, un dels elements que de manera més clara forma part de la nostra cultura.

La Banda Simfònica de la Unió Musical l'Horta de Sant Marcel·lí ha preparat un gran concert on serà present, entre altres grans obres, la música de compositors valencians

Media content

Share with friends