LP en Valencia

Multiple dates

Show previous dates

Jardines de Viveros (Jardines del Real)

Calle San Pío V, s/n, Valencia

LP

Dimarts 18 de juliol / Martes 18 de julio

Obertura de portes / Apertura de puertas: 20:00 h

Inici del concert / Inicio del concierto : 22:00 h

Entrada anticipada: 30€ + despeses / gastos


Vulnerabilitat i feresa alhora, per molt que semblen contradictoris (que no ho són), es donen cita en les cançons de Laura Pergolizzi, una dona a la qual han comparat amb Chrissie Hynde, Leslie Feist o Gwen Stefani. Potser té una mica de cadascuna d'elles.


L'èxit de Laura Pergolizzi és conseqüència d'una sèrie de desenganys. Beneïts desenganys. Amb la indústria musical i amb una ex parella. Amb la primera va haver de bregar durant un temps en què les seues cançons eren rebutjades per grans discogràfiques. La segona, la seua ex parella, va ser la causant involuntària de “Lost on You”, la cançó que en 2016 la va catapultar a la fama després de ser una de les més buscades en Shazam –ja se sap, quan la indústria fluixeja, el públic, sempre sobirà, es busca la vida– durant aquell any, acumulant hui dia més d'1 bilió i mig de visualitzacions per a les seues interpretacions en Youtube i més de 600 milions d'escoltes en Spotify.


Des de llavors, la carrera d'aquesta novaiorquesa de port androgin s'ha afermat com un dels valors femenins més insubornables i genuïns de l'escena pop rock internacional. Una sort d'encreuament entre Joan Jett i Leslie Feist que aconsegueix imposar la seua personalitat per damunt de qualsevol etiqueta genèrica, com ja demostrara amb el seu celebrat concert una de les últimes edicions de Noches del Botánico, presentant les cançons del notable Heart to Mouth (2018). Els seus concerts es compten per incontestables triomfs, i tenint en compte que ara visita València per primera vegada per a presentar el seu nou treball, el no menys notable Churches (2021), la seua es presenta com una de les apostes segures de Concerts de Vivers.


---


Vulnerabilidad y fiereza a la vez, por mucho que parezcan contradictorios (que no lo son), se dan cita en las canciones de Laura Pergolizzi, una mujer a la que han comparado con Chrissie Hynde, Leslie Feist o Gwen Stefani. Quizá tenga un poco de cada una de ellas.


El éxito de Laura Pergolizzi es consecuencia de una serie de desengaños. Benditos desengaños. Con la industria musical y con una ex pareja. Con la primera tuvo que lidiar durante un tiempo en que sus canciones eran rechazadas por grandes discográficas. La segunda, su ex pareja, fue la causante involuntaria de “Lost on You”, la canción que en 2016 la catapultó a la fama tras ser una de las más buscadas en Shazam –ya se sabe, cuando la industria flojea, el público, siempre soberano, se busca la vida– durante aquel año, acumulando a día de hoy más de 1 billón y medio de visualizaciones para sus interpretaciones en Youtube y más de 600 millones de escuchas en Spotify.


Desde entonces, la carrera de esta neoyorquina de porte andrógino se ha afianzado como uno de los valores femeninos más insobornables y genuinos de la escena pop rock internacional. Una suerte de cruce entre Joan Jett y Leslie Feist que logra imponer su personalidad por encima de cualquier etiqueta genérica, como ya demostrara con su celebrado concierto una de las últimas ediciones de Noches del Botánico, presentando las canciones del notable Heart to Mouth (2018). Sus conciertos se cuentan por incontestables triunfos, y teniendo en cuenta que ahora visita Valencia por primera vez para presentar su nuevo trabajo, el no menos notable Churches (2021), la suya se presenta como una de las apuestas seguras de Concerts de Vivers. 



Web: https://www.iamlp.com/

Facebook:https://www.facebook.com/iamLP

Instagram: https://www.instagram.com/iamlpofficial/

Twitter: https://twitter.com/iamlp

Spotify: https://open.spotify.com/artist/0J7U24vlOOIeMpuaO6Q85A?si=DNvf3XMNTd-ef2bb3La4Ow


Vídeo: https://youtu.be/SBqmDK0BhnU

Media content

Related content

Share with friends