Rozalén + Pep Gimeno "Botifarra" en Valencia

Multiple dates

Show previous dates

Jardines de Viveros (Jardines del Real)

Calle San Pío V, s/n, Valencia

ROZALÉN + PEP GIMENO ‘BOTIFARRA’


Dimecres 19 de juliol / Miércoles 19 de julio

Obertura de portes / Apertura de puertas: 20:00h

Pep Gimeno Botifarra: 21:00h

Rozalén: 22:30h

Entrada anticipada: 30€


ROZALÉN


Rozalén celebra una dècada sobre els escenaris amb Matriz, el seu flamant nou disc.

Per a commemorar aquesta efemèride, l'artista ha registrat amb mestratge un conjunt de temes produïts per Ismael Guijarro on ret homenatge al folklore i a la música tradicional del nostre país. 

Enguany, Rozalén torna als Concerts de Vivers per a presentar aquest ambiciós treball en companyia de la seua banda habitual. Des de majors a xicotets podran gaudir d'un espectacle que parla de nosaltres a través de la música, abraçant la nostra història amb cançons fonamentals. Per descomptat, també hi haurà espai per als grans èxits de l'artista i cançons indispensables d'aquesta primera dècada en la música. Sonaran “La Puerta Violeta” o “Berlín”, entre altres, amb nous arranjaments i com mai abans s'havien escoltat.


---


Rozalén celebra una década sobre los escenarios con Matriz, su flamante nuevo disco.

Para conmemorar esta efeméride, la artista ha registrado con maestría un conjunto de temas producidos por Ismael Guijarro donde rinde homenaje al folclore y a la música tradicional de nuestro país.  

Este año, Rozalén regresa a los Conciertos de Viveros para presentar este ambicioso trabajo arropada por su banda habitual. Desde mayores a pequeños podrán disfrutar de un espectáculo que habla de nosotros a través de la música, abrazando nuestra historia con canciones fundamentales. Por supuesto, también habrá espacio para los grandes éxitos de la artista y canciones indispensables de esta primera década en la música. Sonarán “La Puerta Violeta” o “Berlín”, entre otras, con nuevos arreglos y como nunca antes se habían escuchado.



Web: https://www.rozalen.org/

Facebook: https://www.facebook.com/Rozalen.Oficial

Instagram: https://www.instagram.com/rozalenmusic/

Twitter: https://twitter.com/RozalenMusic

Spotify: https://open.spotify.com/album/0on1wrBTVafDAbhBp8y06d?si=rhksf3cgRDiCKkfUhND7GA


Vídeo: https://youtu.be/ayrDdxs48wQ



PEP GIMENO ‘BOTIFARRA’


Després de l’espectacular estrena del nou disc al Palau de Les Arts el passat mes de gener, Pep Gimeno ‘Botifarra’ torna al cap i casal a compartir amb el seu públic Ja ve l’aire, un recull de cançons de treball en clau femenina que ha comptat amb les col.laboracions de Maria Arnal, Noelia Llorens ’Titana’, Carmen París i Judit Neddermann.

El disc compta amb un repertori que destaca per la recuperació de melodies tradicionals i les cançons de magatzem i de treball que s’han complementat amb arranjaments i revisions per adaptar-les a l’actualitat i aportar una sonoritat contemporània sense perdre de vista les bases de la cançó d’arrel tradicional. Amb més de 30 anys de trajectòria, Pep Gimeno ‘Botifarra’ és un dels cantaors tradicionals valencians més celebrats en l’actualitat. Des de 1976 ha dut a terme una tasca molt important en la recuperació de les cançons de la tradició oral valenciana. 


---


Tras el espectacular estreno del nuevo disco en el Palau de les Arts el pasado mes de enero, Pep Gimeno ‘Botifarra’ vuelve al cap i casal a compartir con su público Ja ve l’aire (Ya viene el aire), una recopilación de canciones de trabajo en clave femenina que ha contado con las colaboraciones de Maria Arnal, Noelia Llorens ’Titana’, Carmen París y Judit Neddermann. El disco cuenta con un repertorio que destaca por la recuperación de melodías tradicionales y las canciones de almacén y de trabajo que se han complementado con arreglos y revisiones para adaptarlas a la actualidad y llevarlas a una sonoridad contemporánea sin perder de vista las bases de la canción de raíz tradicional. Con más de 30 años de trayectoria, Pep Gimeno ‘Botifarra’ es uno de los cantaores tradicionales valencianos más celebrados en la actualidad. Desde 1976 ha llevado a cabo una tarea muy importante en la recuperación de las canciones de la tradición oral valenciana.



Web: https://pepgimenobotifarra.com/

Facebook: https://www.facebook.com/PepBotifarraOficial

Instagram: https://www.instagram.com/botifarra_oficial/

Twitter: https://twitter.com/PepBotifarra

Spotify: https://open.spotify.com/artist/67nzmyyXxcTT4ZU8lBxcvp?si=ztYdp0qhR6m4XrQQQazV3A


Vídeo: https://youtu.be/l--ooiF7-do


Media content

Share with friends