Fito Paez en Valencia

Multiple dates

Show previous dates

Jardines de Viveros (Jardines del Real)

Calle San Pío V, s/n, Valencia

FITO PEZ

Dimarts 4 de juliol / Martes 4 de julio


Obertura de portes / Apertura de puertas: 20:00h

Inici del concert / Inicio del concierto: 22:00h

Entrada anticipada: 42.35€ + despeses / gastos


Després de rebre 3 premis Grammy, convertint-se en l'artista argentí més premiat dels últims anys per l'Acadèmia Llatina de l'enregistrament (amb 11 Latin Grammy i un Grammy fins ara), Fito Paez visita Concerts de Vivers, en el marc de la gira europea amb què està celebrant els trenta anys del seu àlbum "L'amor després l'amor".


Publicat el 1992, "L'amor després de l'amor" és un disc transcendental a la carrera de Paez, considerat entre els més influents de la música popular de parla hispana de les últimes dècades. L'artista argentí està preparant un nou enregistrament d'aquest emblemàtic treball, amb nous arranjaments i artistes convidats, mentre celebra en paral·lel amb els fans la plena vigència del disc més venut de la història del rock argentí.


Autor, compositor, músic i director de cinema, Fito Paez és un dels exponents més importants del rock argentí dels darrers 30 anys.


---


Tras recibir 3 Latin Grammy, convirtiéndose en el artista argentino más premiado de los últimos años por la Academia Latina de la grabación (con 11 Latin Grammy y un Grammy hasta la fecha), Fito Paez visita Concerts de Vivers, en el marco de la gira europea con la que está celebrando los treinta años de su álbum "El amor después el amor".


Publicado en 1992, "El amor después del amor" es un disco trascendental en la carrera de Paez, considerado entre los más influyentes de la música popular de habla hispana de las últimas décadas. El artista argentino está preparando una nueva grabación de este emblemático trabajo, con nuevos arreglos y artistas invitados, mientras celebra en paralelo con sus fans la plena vigencia del disco más vendido de la historia del rock argentino.


Autor, compositor, músico y director de cine, Fito Paez es uno de los exponentes más importantes del rock argentino de los últimos 30 años.



Web: https://www.fitopaezmusica.com/

Facebook:https://www.facebook.com/fitopaez

Instagram: https://www.facebook.com/fitopaez

Twitter:https://twitter.com/FitoPaezMusica

Spotify: https://open.spotify.com/artist/1bZNv4q3OxYq7mmnLha7Tu?si=CDxdAwa0TgGg6LSahnHLOA


Vídeo: https://youtu.be/5SWdWFve8Vw

Media content

Related content

Share with friends