Tini en Valencia

Multiple dates

Show previous dates

Jardines de Viveros (Jardines del Real)

Calle San Pío V, s/n, Valencia

TINI

Dijous 6 de juliol / Jueves 6 de julio

Obertura de portes / Apertura de puertas: 20:00h

Inici del concert / Inicio del concierto: 22:00h

Entrada anticipada: 59€ + despeses / gastos


La gira de la superestrella argentina TINI arribarà a València el 6 de juliol amb el potentíssim espectacle amb el qual ha arrasat al seu país natal. 


TINI porta diversos anys imparables gràcies a una successió constant de hits que s'han posicionat en el més alt dels charts globals de Spotify des de “Miénteme” amb María Becerra (5 Discos de Platí a Espanya) passant per la “Triple T” (Platí), “La Lotus” amb Becky G i Anita o “El Último Beso”, al costat de Tiago PZK. TINI ha col·laborat amb artistes com Alejandro Sanz, Ozuna, Sebastián Yatra, Karol G, Manuel Turizo, Lola Indigo, Alesso, Morat, R3HAB o Jonas Blue, entre altres. 


Amb tres discos publicats i la imminent publicació del seu esperat quart treball d'estudi, Martina Stoessel és sens dubte un ídol mundial. Compta amb més de 38 milions de seguidors en les seues xarxes socials i és una icona per al públic jove a escala global.


---


La gira de la superestrella argentina TINI aterrizará en València el 6 de julio con el potentísimo espectáculo que ha arrollado en su país natal. 


TINI lleva varios años imparables gracias a una sucesión constante de hits que se han posicionado en lo más alto de los charts globales de Spotify desde “Miénteme” con María Becerra (5 Discos de Platino en España) pasando por “La Triple T” (Platino), “La Loto” con Becky G y Anita o “El Último Beso” junto a Tiago PZK. TINI ha colaborado con artistas como Alejandro Sanz, Ozuna, Sebastián Yatra, Karol G, Manuel Turizo, Lola Indigo, Alesso, Morat, R3HAB o Jonas Blue, entre otros.  


Con tres discos publicados hasta la fecha y la inminente publicación de su esperado cuarto trabajo de estudio, Martina Stoessel es sin duda alguna un ídolo mundial. Cuenta con más de 38 millones de seguidores en sus redes sociales y es un ícono para el público joven a escala global. Web: https://www.martinastoessel.com.ar/

Facebook: https://www.facebook.com/search/top/?q=tini%20stoessel

Instagram: https://www.instagram.com/tinistoessel/

Twitter: https://twitter.com/TiniStoessel

Spotify: https://open.spotify.com/artist/7vXDAI8JwjW531ouMGbfcp?si=kGKlJXFfSBaT4zKkg9Ol0A


Vídeo:https://youtu.be/vuTPXmFXrak


Media content

Related content

Share with friends