DELTACHAMBER 2023. Concert central "Arrels i paraules: Programa 1"

Multiple dates

Show previous dates

Museu de les Terres de l'Ebre

Carrer Gran Capità, 34, Amposta

El primer dels icònics concerts centrals de DeltaChamber Music Festival!


Les arrels i les paraules… la música de cambra i l’òpera… Una amalgama artística excepcional s’interpretarà magistralment per permetre’ns explorar obres mestres originals de grans compositors de la història de la música, com ara R. Strauss, L. Boccherini o J. Brahms.


Petites joies que no s’acostumen a programar per la dificultat que comporta reunir els instrumentistes i les veus avesades a fer aquest tipus de repertori, però que DeltaChamber Music Festival ha volgut rescatar de l’oblit. A l’escenari, les virtuoses veus de 2 de les millors cantants del panorama musical operístic europeu i català, juntament amb el brillant talent de 9 instrumentistes de vent/fusta, corda i piano, i l’energia de 2 joves músics, donaran vida al concert “Arrels i paraules: Programa 1”. El concert es crearà en i per al festival durant una setmana d’intensius assajos, aprenentatge i convivència; i, a més, Catalunya Música l’enregistrarà en directe.


Com és costum, el concert central es podrà escoltar al Museu de les Terres de l’Ebre, a Amposta, un dels més importants de Catalunya d’etnologia, natura i arqueologia. Després del concert, recuperant vells i bons costums de DeltaChamber Music Festival, es podrà assaborir una deliciosa tapa elaborada pel xef ebrenc Xavi Montañés i que estarà harmonitzada per la sommelier Llúcia Castaño amb una copa de vi cortesia de Les Vinyes del Convent.

Related content

Share with friends