UMH "CONCERT DE FESTES DEL BARRI DE SANT MARCEL·LÍ"

Multiple dates

Show previous dates

La Rambleta

Bulevar Sur esquina C/ de Pío IX, Valencia

Un any més la Banda Simfònica de la Unió Musical l'Horta de Sant Marcel·lí participa en les Festes Populars del Barri amb aquest concert que omplirà La Rambleta de música amb composicions del més alt nivell.

Música de compositors espanyols líders en la creació musical per a banda en l'actualitat.

Escoltarem obres d'Oscar Navarro, Fernando Bonete, Juan Gonzalo Gómez Deval, Hugo Chinesta. Saúl Gómez i Ferrer Ferran.

Un año más la Banda Sinfónica de la Unió Musical l'Horta de Sant Marcel·lí participa en las Fiestas Populares del Barrio con este concierto que llenará La Rambleta de música con composiciones del más alto nivel.

Música de compositores españoles líderes en la creación musical para banda en la actualidad. Escucharemos obras de Oscar Navarro, Fernando Bonete, Juan Gonzalo Gómez Deval, Hugo Chinesta. Saúl Gómez y Ferrer Ferran.

Media content

Share with friends