ROCKPELSXUKLIS Presenta ¡HELP PELS XUKLIS!

Thursday 24 October 21:00

Opening doors 20H

Luz De Gas

Carrer de Muntaner, 246, Barcelona

José Luis Gutiérrez el "Padrino ", va més enllà de la col·laboració actual amb l'AFANOC i Rockpelsxuklis.


Es rodeja de grans músics com Tony Carmona, Josep Maria Mas "Kitflus", Carles Benavent i Andí Cobos, per treure un disc amb cançons de tota la vida "HELP PELS XUKLIS" on vol destinar els beneficis de la venda d'aquest disc i la recaptació de les entrades d'aquest concert, directament a la campanya de sensibilització Rockpelsxuklis Música pels Joves amb Càncer.


Rockpelsxuklis. És una iniciativa musical impulsada des de l’Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) destinada a recaptar fons pel manteniment de La Casa dels Xuklis, un recurs sociosanitari per a les famílies d’infants i adolescents amb càncer que s’han de desplaçar per rebre tractament als hospitals referents de Barcelona i donar visibilitat als Joves amb Càncer.


A través de la música, sensibilitzar sobre la realitat dels infants i adolescents amb càncer. Promoure la implicació i participació ciutadana a través d’un esdeveniment cultural i solidari.

Les bandes i empreses que hi participen de manera desinteressada col·laboren a fer visible la tasca d’una entitat amb més de 30 anys de trajectòria, de gran abast de difusió,


L’Associació de Familiars i Amics de nens Oncològics de Catalunya és una associació sense ànim de lucre, de caràcter laic, que treballa des d’una visió solidària amb valors com la justícia i el compromís social, la responsabilitat, la gestió de la qualitat i la gratuïtat en els serveis que ofereix a tots els infants i adolescents amb càncer i les seves famílies.


Desenvolupa la seva tasca des de Barcelona, Lleida, Tarragona i Girona. Té presència als hospitals referents, Sant Joan de Déu i Vall Hebron. Amb La Casa dels Xuklis s’assoleix un dels grans objectius: acollir de manera gratuïta les famílies que s’han de desplaçar lluny de les seves llars per rebre tractament als hospitals referents de Barcelona.

Per a més informació: www.afanoc.org


Related content

Share with friends