Falla Immaterial 2024: Matinal de tecnologia, art participatiu i gastronomia

Multiple dates

Show previous dates

Octubre Centre de Cultura Contemporània

Sant Ferran, 12, Valencia

La Falla Immaterial, l’Aula de Gastronomia de la Universitat de València i #LaCulturaDelAlmuerzo et conviden a gaudir d’un matí on parlarem de tecnologia, art participatiu i gastronomia.


Hi intervindran Reyes Pe (artista tèxtil), Emilia López-Iñesta i Francisco Grimaldo (professors de la Universitat de València). Cal que veniu amb el cap obert i bona gana, ja que compartirem ciència i un esmorzar complet.


La Falla Immaterial és un projecte de divulgació científica de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria de la Universitat de València (ETSE-UV) que apropa la cultura tradicional a l’avantguarda en enginyeria i ciència de dades.


És també un projecte participatiu que és possible gràcies al suport i a la col·laboració de: Càtedra d’Intel·ligència Artificial i Visualització de la Informació per al Govern Obert a la Ciutat de València; Regidoria de Transparència i Govern Obert de l’Ajuntament de València; Servei de Política Lingüística, Centre Cultural La Nau i Unitat de Cultura Científica i de la Innovació de la Universitat de València; EMT; Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia i Ministeri de Ciència, Innovació i Universitats.


—Organitzat per la Falla Immaterial amb la col·laboració de l’Aula de Gastronomia de la Universitat de València, #LaCulturaDelAlmuerzo i l’Octubre CCC.


9.30h: obertura de portes i intervencions dels ponents

11.00h: esmorzar (inclou un entrepà, dues begudes, amanida i café)

12.30h: fi de l'acte

Media content

Related content

Share with friends