El Diluvi amb Amics - Concert despedida Barcelona

Multiple dates

Show previous dates

Centre Artesà Tradicionarius

Travessia de St. Antoni, 6-8, Barcelona

Tot el que envolta El Diluvi és una qüestió d' identitat. D’apostar per la identitat pròpia, però també per les alienes. De posar-se també en el lloc dels altres i fomentar l'empatia i la diversitat. Perquè tot en ells és també diversitat: estilística i idiomàtica.Estilística perquè saben fondre, com molt pocs, el folk, el reggae, la cúmbia, el pop, els ritmes balcànics i l' electrònica. L'idiomàtica perquè, encara que s'expressen habitualment en valencià, han arribat fins i tot a publicar una mateixa cançó en huit llengües diferents:va ser en 2018, amb I tú, sols tu, una composició de caràcter internacionalista i feminista, cantada en francés, gallec, basc, occità, aranés, asturià, castellà i anglés. Perquè les llengües haurien de ser sempre un element de concòrdia.


Un concert ple de sorpreses i col·laboracions, dues hores de música i emoció. 


Us esperem.

Media content

Related content

Share with friends