EN FEMENÍ - "SOROLLA, UN IMAGINARIO MUSICAL" amb Marta Espinós

Multiple dates

Show previous dates

Teatre Auditori Dénia

Calle Calderón 4, Denia

El recital comentat presenta una selecció de repertori pianístic espanyol que il·lustra l’esperit i el contingut de l’univers de Sorolla, traçant un paral·lelisme audiovisual i interdisciplinari. El concert proporciona una experiència estètica completa, al revelar les analogies dins de les corrents del luminisme de Sorolla i l’impressionisme i nacionalisme musical. El programa es una selecció de peces directament relacionades amb las principals temàtiques de la seua obra: retrats, escenes de xiquets, estampes de platja i port i la passió del pintor per Andalusia. S’inclouen grans compositors espanyols coetanis a Sorolla (1863-1923) i de la generació posterior: Albéniz, Granados, Falla, Turina, Esplá, Mompou i Rodrigo.

Media content

Related content

Share with friends