Cabaret Ampolino "Jo Rabot"

Multiple dates

Show previous dates

Unió Filharmònica

Calle Miralles, 4, Amposta

La industrialització ha arribat a tot arreu, a l’arròs, als molins, a la casa… Per què no a la cultura? Tot i que l’Ampostí no vol saber res de robots, el Perellonenc n’ha comprat un i no dubtarà a pujar-lo a l’escenari per veure de què és capaç. Divax i Chantal també li trauran el suc… en múltiples sentits. Acompanyeu-nos en la dotzena edició de l’Ampolino, la més futurista i esbojarrada! Com sempre, tindrem circ, drags, música en directe i nous i sorprenents números del nostre fabulós cos de ball.  


Intèrprets: Eloi Ponce, Marc Barberà, David Bo, Anna Borrego, Joan Guijarro, Lorenzo Marquina, Marc Lapuerta, Abel Hernández, Lula Pérez, Adrian Espinosa, Nura Pinto, Anna Segalà, Laia Macias, Yldor Llach. Guió: David Bo. Direcció: Juan Guijarro. Música original: David Anguera. Música en directe: Josep Vidal. Coreografia: Marc Lapuerta. Producció: David Bo i Mélida López. Vestuari i escenografia: Andrej Mikulasek. Llums i so: XL Produccions.


Públic a partir de 16 anys.


Media content

Related content

Share with friends