LOS RESTOS DE SODOMA - ESAD VALÈNCIA

Multiple dates

Show previous dates

La Mutant. Espai d´arts vives

calle Joan Verdeguer 22-24, Valencia

LOS RESTOS DE SODOMA

A partir de l’obra El Rey de Sodoma de Fernando Arrabal


SINOPSIS

Un afany incontrolable d’explorar els camins del desig, les peripècies en les relacions de poder que propicien un anhel cap a allò desconegut i prohibit. L’obra original de Fernando Arrabal – El rey de Sodoma – ens ha convidat a invertir la lògica, a desafiar la raó, a l’alteració de la convenció i a la perversió del sentit. I ho hem fet respectant l’esperit lúdic i provocador de l’autor mitjançant una versió del seu text que juga al joc de les mil cares al més pur estil del vodevil, amb ritme de cabaret i de desenfrenament en el ring. Hem tractat d’observar el nostre present des del passat, l’obra va ser escrita en 1979. I des d’eixa distància temporal, hem anat cuinant les restes d’aquella visió de Sodoma i dels seus habitants.


DURACIÓ:

45 min.

INTÈRPRETS

Sara Milano

Joel Sendra


ALUMNE DE DIRECCIÓ

Diego Ramírez Tamarit


ALUMNE D’ ESCENOGRAFIA

Damián Bear Guillén

Media content

Related content

Share with friends