AUSTRÀLIA Cancelado

Unlisted

Sunday 5 May 19:00

Opening doors 30 min abans de l'inici de l'espectacle

Unió Filharmònica

Calle Miralles, 4, Amposta

If you purchased tickets, go to buyers site for information about refunds.

Israel Solà (La Calòrica) s’estrena com a autor en solitari a Austràlia, la premiada comèdia dramàtica basada en fets reals que també dirigeix. Aquesta road-trip sobre les maternitats i, sobretot, sobre els vincles familiars torna a Barcelona per inaugurar el nou teatre de la ciutat: l’Espai Texas al barri de Gràcia, després d’una extensa gira per Catalunya.

En un món on el concepte família evoluciona molt ràpidament, què vol dir aquesta paraula? La família ve donada o es pot triar? La família és la sang o és el vincle?


L’Elena ha rebut una trucada des d’Austràlia on la seva germana Laia li pregunta si li donaria un òvul per poder tenir un fill amb el seu marit, l’Andy. Ella no ha trigat ni dos segons a contestar que sí, i ara, està a punt de creuar mig planeta per sotmetre’s al procés d’hormonació i donació. La seva germana gran, la Mercè, s’ha entestat a acompanyar-la tant sí com no. Serà la primera vegada en molt de temps que estan les tres germanes juntes. L’Elena té molt clar que faria qualsevol cosa per la seva germana. Al cap i a la fi, són família.

Media content

Related content

Share with friends