EL ARQUITECTO Y EL EMPERADOR DE ASIRIA

Multiple dates

Show previous dates

La Mutant. Espai d´arts vives

calle Joan Verdeguer 22-24, Valencia

EL ARQUITECTO Y EL EMPERADOR DE ASIRIA

De Fernando Arrabal


SINOPSIS

En una minúscula illa (quasi) deserta, un indígena hi viu tranquil i solitari fins que un esclat sorollós, produït per un accident d’aviació, trenca la seua pau. De les restes de l’avió emergirà un únic supervivent, l’Emperador d’Assíria. De la civilització traurà la seua mare, un gos llop, cent mil esclaves cegues, un rus turmentat pels pecats carnals, una monja carmelita embarassada, un jutge antropòfag, Olympia de Kant, un cavall, formigues, moltes formigues... Bé, les formigues ja estaven allà, només que ara hi moriran totes. A mesura que l’illa es fa més civilitzada, la situació es tornarà més caòtica i inestable. I l’única evasió, mitjançant jocs i farses, revelarà els més foscos secrets.

DURACIÓ: 

65 min


INTÈRPRETS

Andreu Beltrán

Gabby Pous


ALUMNES DE DIRECCIÓ

Carlos Díaz de Prado i Carla Salvador


ALUMNE D’ ESCENOGRAFIA

Julia Soriano Varela

Media content

Related content

Share with friends