Nit Jove de Xàtiva: La Fúmiga+The Tyets+Lia Kali

Friday 16 August 21:00

Opening doors 20:00

Estadi de la Murta

Avinguda de la Murta, s/n, Xàtiva

<<Ens tornarem a veure les cares aquest pròxim 16 d'agost a la Nit Jove de Xàtiva. Tornem a la Murta>>Aquesta edició serà especial... realment vos n'aneu a perdre aquesta nit? Deixaràs que les teues amigues et conten els Cotis de la nit?No podeu deixar que vos ho hagen de contar, que The Tyets venen amb nova gira... però... i La Fúmiga què? Nou disc i nova gira... Pec!Esperem tindre des del Principi la casa plena fins a Finals.I pot ser que al final de la nit, i els dies següents, com diu la Lia Kali, pugueu dir "te conocí bailando"Es podrà accedir al recinte amb una botella d'aigua (màxim 500ml) i un entrepà o similar.


En aquest concert comptarem amb una PMR (Plataforma de Mobilitat Reduïda).


Recordem que l'entrada dels menors es regirà segons l'estipulat a continuació:


  • Els menors de 16 anys han d'anar acompanyats de mare/pare/tutora legal per entrar i durant la realització del concert.
  • Els menors entre 16 i 18 anys han de presentar a l'entrada una autorització signada per mare/pare/tutora junt amb una còpia del DNI per accedir al concert.
  • Les xiquetes o xiquets menors de 6 anys (6 anys no inclòs) no pagaran entrada. Però és necessari avisar amb antelació a aquest correu electrònic.

info@pro21cultural.com


Autorització menors d'edat - https://drive.google.com/file/d/1tXz5MhxvftPkjTxHYDg2wmgJEFzAMiQI/view?usp=drive_link

Media content

Related content

Share with friends