ROCK&GRILL - ROCKPELSXUKLIS - POBLE ESPANYOL. Kiss the Night + Halloween

Saturday 31 August 20:00

Opening doors 19:00

POBLE ESPANYOL

AVINGUDA DE FRANCESC FERRER I GUARDIA,13, Barcelona

ROCK&GRILL, va més enllà de la col·laboració actual amb l'AFANOC i Rockpelsxuklis i es fa el primer concert dins de la programació del ROCK&GRILL, el ROCKPELSXUKLIS&GRILL, una iniciativa del Poble Espanyol, on tot el recollit de les entrades es destinarà directament a la campanya de sensibilització Rockpelsxuklis Música pels Joves amb Càncer.


Aquest cop comptem amb dos tributs que faran que la nit sigui increïble. Kiss de Night, tribut a Paul Stanley i Halloween, tribut als alemanys Helloween.


Rockpelsxuklis. És una iniciativa musical impulsada des de l'Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) destinada a recaptar fons pel manteniment de La Casa dels Xuklis, un recurs sociosanitari per a les famílies d'infants i adolescents amb càncer que s'han de desplaçar per rebre tractament als hospitals referents de Barcelona i donar visibilitat als Joves amb Càncer.


A través de la música, sensibilitzar sobre la realitat dels infants i adolescents amb càncer. Promoure la implicació i participació ciutadana a través d'un esdeveniment cultural i solidari.


Les bandes i empreses que hi participen de manera desinteressada col·laboren a fer visible la tasca d'una entitat amb més de 30 anys de trajectòria, de gran abast de difusió.


L'Associació de Familiars i Amics de nens Oncològics de Catalunya és una associació sense ànim de lucre, de caràcter laic, que treballa des d'una visió solidària amb valors com la justícia i el compromís social, la responsabilitat, la gestió de la qualitat i la gratuïtat en els serveis que ofereix a tots els infants i adolescents amb càncer i les seves famílies.


Desenvolupa la seva tasca des de Barcelona, Lleida, Tarragona i Girona. Té presència als hospitals referents, Sant Joan de Déu i Vall Hebron. Amb La Casa dels Xuklis s'assoleix un dels grans objectius: acollir de manera gratuïta les famílies que s'han de desplaçar lluny de les seves llars per rebre tractament als hospitals referents de Barcelona.


Per a més informació: www.afanoc.org

Media content

Related content

Share with friends