Juan Perro en Valencia - Ciclo A la llum de la lluna

Multiple dates

Show previous dates

Monestir de Sant Miquel dels Reis

Avinguda de la Constitució, 284, Valencia

El duo de guitarres i veus va ser el format en què es va posar a foc lent el repertori de Santiago Auserón durant anys, abans que s'ampliara al sextet que actualment constitueix la banda de Juan Perro. La recent desaparició del guitarrista Joan Vinyals, col·laborador i amic pròxim, ha suposat un dur colp, però la música vol que prolonguem l'aposta.

Amb la publicació recent de l'àlbum Llibertat, el repertori de Santiago Auserón i del seu alter-ego Juan Perro s'ha enriquit amb deu noves cançons que una vegada més presenten lletres i melodies sorprenents. Cadascuna d'elles proposa camins perquè les tradicions de la nostra música popular (afro-nord-americana, afrollatina, hispana...) ajunten la seua energia camí de l'avenir. 

Calia projectar eixes noves cançons en el format bàsic practicat durant l'última dècada sense baixar el nivell. El nou guitarrista de Juan Perro, Viçens Solsona, un “jazzero” fi i experimentat que prové del Taller de Músics de Barcelona. Té molt de carrer i la seua convivència amb el mestissatge llatí li ha fet “sonero” total, tant en les cordes com en la veu.

De manera que l'estrena d'aquest duo de Juan Perro renovat, –en el claustre de la Biblioteca Valenciana, el pròxim 27 de maig– promet una nit d'emocions, música i poesia de primer nivell.


--


El dúo de guitarras y voces fue el formato en que se puso a fuego lento el repertorio de Santiago Auserón durante años, antes de que se ampliase al sexteto que actualmente constituye la banda de Juan Perro. La reciente desaparición del guitarrista Joan Vinyals, colaborador y amigo cercano, ha supuesto un duro golpe, pero la música quiere que prolonguemos la apuesta.

Con la publicación reciente del álbum Libertad, el repertorio de Santiago Auserón y de su alter-ego Juan Perro se ha enriquecido con diez nuevas canciones que una vez más presentan letras y melodías sorprendentes. Cada una de ellas propone caminos para que las tradiciones de nuestra música popular (afro-norteamericana, afrolatina, hispana...) junten su energía camino del porvenir. 

Era preciso proyectar esas nuevas canciones en el formato básico practicado durante la última década sin bajar el nivel. El nuevo guitarrista de Juan Perro, Viçens Solsona, un jazzero fino y experimentado que proviene del Taller de Músics de Barcelona. Tiene mucha calle y su convivencia con el mestizaje latino le ha hecho sonero cabal, tanto en las cuerdas como en la voz.

De modo que el estreno de este dúo de Juan Perro renovado, –en el claustro de la Biblioteca Valenciana, el próximo 27 de mayo– promete una noche de emociones, música y poesía de primer nivel.


Spotify: https://open.spotify.com/artist/1QnWFj4XbwMBRss56Jk63W?si=y1hnRY-aRcWM59YWuP1KWQ

Instagram: https://www.instagram.com/santiagoauseron.lhs/

Facebook: https://www.facebook.com/santiagoauseron

Media content

Related content

Share with friends