¡Atention! this event has been cancelled.

The reason for the cancellation is :

A pesar de tenir el permís concedit, l'aforament quasi complert a una setmana vista, ens veiem amb l'obligació de posposar el concert a causa de les noves mesures que s'han pres des de la Generalitat, no ens deixen oferir restauració i tenir al públic 4 h sense poder prendre res, asseguts, de nit i més quan hi ha infants, se'ns fa difícil dur-lo a termeROCKPELSXUKLIS FESTA MAJOR MUNDET

Opening doors: 18h

AVINGUDA ARTURO MUNDET, 08035 see map

A causa de la situació actual que estem patint tots i totes en aquest moments tan dificils a l' AFANOC li cal ajuda per continuar el seu projecte.

La campanya Rockpelsxuklis té com a objectiu el manteniment de La Casa dels Xuklis, una casa d' acollida temporal, donar a conèixer la feina que fa l'AFANOC i donar visibilitat als Joves amb Càncer.Do you want to sell online tickets?

Discover the extensive possibilities promotion that notikumi offer.

Meet notikumi