Obra de teatre "ART" en Amposta

Multiple dates

Show previous dates

Auditori Octavi Ruiz

Av. Santa Bàrbara, 35, Amposta

 

La venda anticipada ha finalitzat. Queden disponibles 50 entrades que només es poden comprar a taquilla, que obrirà a les 21:00 h a La Lira Ampostina, una hora abans de l'espectacle.

 

IMPORTANTE

Entrada descompte 10% Tr3sc / Biblioteca Sebastià Juan Arbó:
Les entrades comprades amb descompte del Club Tr3sc o del Carnet Biblioteca Comarcal Sebastià Juan Arbó s'hauran d'acreditar amb el carnet corresponent a l'entrada dels espectacles.

 

Entrada descompte 20% 
Les entrades comprades amb descompte de Carnet jove, pensionistes, família nombrosa o monoparental, carnet d'estudiant, carnet de l'ACET (Associació d'Escoles de Teatre de Catalunya) i socis d'Òmnium cultural s'hauran d'acreditar amb el carnet corresponent a l'entrada dels espectacles.

 

A càrrec de Focus, Mola Produccions, Bitó Produccions i Verteatro.

Direcció: Miquel Gorriz
Autor: Yasmina Reza
Actors: Pere Arquillué, Francesc Orella i Lluis Villanueva.

Art explica la història de Sergi, un apassionat de l’art modern, que adquireix un quadre del pintor Antrios – consistent en una tela blanca amb unes finíssimes ratlles grises- per una xifra astronòmica: 200.000 €. Els seus amics Ivan i Marc intenten fer-li entendre que sobre la tela no hi ha res, però en Sergi s’obstina a percebre una obra mestra de l’art abstracte. La discussió sobre el significat de l’art posarà en perill l’amistat entre tots tres.

 

 

Media content

Related content

Share with friends