TEATRE: La senyoreta de l'Escala Cancelado

Multiple dates

Show previous dates

Auditori Octavi Ruiz

Av. Santa Bàrbara, 35, Amposta

If you purchased tickets, go to buyers site for information about refunds.

Obra de la Cia. Terratrèmol Produccions

Víctor Català, la senyoreta de L'Escala és un espectacle multidisciplinari per a tots els públics que tracta un tema tan actual com la discriminació de gènere partint de la biografia i obra de l’escriptora Caterina Albert i Paradís (1869-1966), més coneguda literàriament amb el pseudònim de Víctor Català, de qui el 2016 es commemoren els 50 anys de la seva mort (commemoració oficial de la Generalitat de Catalunya). 

A través del teatre, la música en directe, la dansa, les videoprojeccions (videodansa) i la narració, l’espectacle presenta la història de la Victòria (Viqui), una nena del s.XXI que pateix un conflicte de discriminació de gènere. A les golfes de casa hi troba un vell llibre a partir del qual descobrirà la sorprenent història de la Caterina, una noia que per a poder escriure lliurement va haver d’amargar-se darrere d’un nom d’home durant molts anys de la seva vida i que va acabar sent una de les escriptores més destacades i imprescindibles de la literatura catalana. Aquest increïble cas farà reflexionar a la Viqui -i als espectadors, petits i grans- sobre la pròpia experiència i la manera com afrontem un tipus de conflictes que gairebé un segle després són encara massa presents a la nostra societat. Un espectacle visual, musical i literari que ens submergirà a la vida i obra de Víctor Català, la senyoreta de L’Escala. 

 

Preu: 12 € anticipada / 15 € taquilla

 

Les entrades comprades amb descompte del Club Tr3sc o del Carnet Biblioteca Comarcal Sebastià Juan Arbó s'hauran d'acreditar amb el carnet corresponent a l'entrada dels espectacles.

Les entrades comprades amb descompte de Carnet jove, pensionistes, família nombrosa o monoparental, carnet d'estudiant, carnet de l'ACET (Associació d'Escoles de Teatre de Catalunya) i socis d'Òmnium cultural s'hauran d'acreditar amb el carnet corresponent a l'entrada dels espectacles.

Media content

Related content

Share with friends