Concerts individuals al Pati de l’antic Col·legi de les Monges | DeltaChamber Music Festival

Multiple dates

Show previous dates

Un artista, un oient, l’espai i la música


Aquesta edició és especial a conseqüència de la pandèmia que hem viscut. Així que, per contrarestar la quarantena, us oferim una altra de millor: una quarantena de concerts individuals, íntims i personals de deu minuts cadascun, on un oient i un músic es troben en intimitat musical a una distància segura. Un concert personal que sorgeix del contacte visual intens entre l’oient i el músic.


Els concerts es realitzaran en intervals de 15 minuts. Cada concert tindrà una durada de 10 minuts, amb una pausa per a l’adequació de l’espai per al següent oient. Es prega arribar a la ubicació del concert 15 minuts abans per poder informar-vos sobre els procediments de seguretat i el funcionament del concert.


Quan compris l’entrada, només podràs triar el dia i l’hora. Quin instrument et toca? Deixa’t sorprendre!


L’amfitrió et donarà la benvinguda al recinte del concert i et familiaritzarà amb el transcurs d’aquest. Un element essencial dels concerts individuals és que com a oient només podràs comunicar-te amb el músic per contacte visual, sense poder parlar entre vosaltres.


Per descomptat, els concerts individuals tenen en compte tots els protocols de protecció oficials aplicables contra la COVID-19, permetent, a més, una experiència presencial i en directe. S’aplicaran estrictament totes les mesures necessàries per al distanciament físic entre artista i oient.

Media content

Related content

Share with friends