Concert Museu de les Terres de l'Ebre, Amposta/ DELTACHAMBER FANTASIA

Saturday 6 August 2022 21:00

Opening doors 20:30

Event ended

Museu de les Terres de l'Ebre

Carrer Gran Capità, 34, Amposta

El projecte DeltaChamber al Territori neix en la passada edició del festival per apropar la música de cambra d’alt nivell a diferents indrets de les Terres de l’Ebre.


2 concerts, 2 programes «Fantasia» amb els quals podrem escoltar música dels més notables compositors de l'època postwagneriana, música minimalista, música de pel·lícula i una de les més boniques composicions de la història de la música. Tota una oda a la felicitat.


Aquest programa proposa un viatge màgic per sonoritats i textures desconegudes de la mà dels solistes del festival entre cordes, vent i piano, que són músics internacionals i nacionals amb trajectòries solístiques i cambrístiques consolidades, i la presència d'una ballarina que interpretarà les sonoritats des d'un altre vessant creatiu. Un món de sorpreses i fantasia!


Preu: 15€

Durada: 80 min.

Apte per a tots els públics.

Aforament límitat.

Media content

Related content

Share with friends