DELTACHAMBER 2023. Concert central "Arrels i paraules: Programa 2".

Multiple dates

Show previous dates

Museu de les Terres de l'Ebre

Carrer Gran Capità, 34, Amposta

El segon dels icònics concerts centrals de DeltaChamber Music Festival!


F. Schubert, M. de Falla o X. Montsalvatge, són alguns dels grans compositors amb els quals ens endinsarem en les arrels i les paraules a través de la música de cambra i l’òpera en versió reduïda. Una fusió excepcional que ens donarà l’oportunitat de conèixer en primera persona la bellesa d’obres mestres que rarament es programen per la complexitat de produir-les, però que DeltaChamber Music Festival ha volgut rescatar de l’oblit.


I ho podrem viure al Museu de les Terres de l’Ebre, a Amposta, un dels més importants de Catalunya d’etnologia, natura i arqueologia. En aquest espai, ens esperaran 2 de les millors cantants d’òpera d’Europa i de Catalunya, ben acompanyades del brillant talent de 9 instrumentistes de vent/fusta, corda i piano, i de l’energia de 2 joves músics, donant vida al concert central “Arrels i paraules: Programa 2”. El concert es crearà en i per al festival durant una setmana d’intensius assajos, aprenentatge i convivència; i, a més, Catalunya Música l’enregistrarà en directe.


Después del concierto, recuperando viejas y buenas costumbres de DeltaChamber Music Festival, se podrá saborear una deliciosa tapa elaborada por el chef ebrense Xavi Montañés y que estará harmonizada por la sommelier Llúcia Castaño con una copa de vino cortesía de Les Vinyes del Convent.

Related content

Share with friends