EXTRACTE DE PÈLS DE COLOM

Multiple dates

Show previous dates

Sporting Club Russafa

Sevilla 5, Valencia

PULSACIÓ SANGUÍNIA DE LA CREACIÓ

PÈLS DE COLOM

Fa al·lusió a aquella visió distorsionada d’un concepte: la dansa, el lloc que ocupa i el lloc en el qual es dilueix. La peça posa el dit en l’ull de l’obsessió per les tendències, els trending topic d’un segle que cedeix el seu cos a la màquina i als poders vigents, que es precariza en espiral i sap “de tot”, però no sap per on, ni com, ni amb qui continuar bategant per a ser visible.

L’obra és un repàs dels grans referents de la història de la dansa i dels estils del moviment. Els ballarins empren el hip-hop, el clàssic i la dansa contemporània.

 

eLeCeDe

EL BEAT

És la pulsació del cor de cadascun dels artistes que conformen aquesta peça. Albert Garcia Saurí, trasllada la seua vivència adolescent submergida en les raves valencianes a l’escenari més contemporani.


Direcció, Coreografía i Dramaturgia: Albert García Saurí / Assistent de Coreografía i Ajudant de Direcció: Eva Bertomeu / Veu en Off y Ajudant de Dramaturgia: Jose Doménech / Escenografía: Miguel Ángel García y Paloma Corts / Vestuari: Paloma Corts / Espai Sonor: Sergio Mañez y Dámaso Redondo / Il.luminación: Guillem Mota / Projeccions: Miguel Ángel García


Media content

Related content

Share with friends