NIU – COM CONSTRUIR LA CASA DEL FUTUR

Multiple dates

Show previous dates

Parc Central Valencia

Carrer de les Filipines, s/n, Valencia

RENAIXEMENT I MORT

NIU- COM CONSTRUIR LA CASA DEL FUTUR

És un taller de dansa contemporània que enllaça aspectes motors i sensorials amb l’arquitectura del cos i l’ocupació d’espais, pensant el cos com a casa, una estructura permeable, que es transforma en relació amb l’entorn.

Aquest taller participatiu de creació col·lectiva, cerca crear un ambient protegit i estimulant, on els participants, considerats des de la seua integritat, poden explorar la capacitat creativa i la motricitat conscient, en un recorregut que uneix dansa contemporània amb paisatge.

Un ritu compartit en què la dansa ens retorna a la comunitat. Habitarem els espais del Parc Central en un procés d’investigació sobre noves formes de veïnatge i proximitat, potenciant la presència del cos.

El laboratori presenta una sèrie d’experiments utilitzant vares de fenoll i canyes, per a estimular la motricitat, la creativitat, la discriminació auditiva, la percepció visiva, la socialització i la consciència espacial.

D’aquesta manera els participants poden descobrir el seu propi cos (l’estructura esquelètica i les seues funcions) mitjançant jocs simples (en una modalitat grupal o individual).

 

Hort-Art

EL BEAT

A partir del llarg procés de vida i mort de l’au Fènix que renaix de les seues cendres, d’ella mateixa, després de cinc-cents anys. Partint de la pregunta què puc fer abans que el món finisca, es construeix un gran niu de trajectòries i possibilitats, on el cos en la seua potència expressiva renaix i mor a cada moment. És assumir la responsabilitat de les accions d’un mateix.

Dirigit: Ballarins i amants de la dansa de totes les edats amb ganes d’experimentar amb la natura

Espai de Realització: Parc Central

Duració: 1 hora 30 minuts


Media content

Share with friends