El Viejo

Multiple dates

Show previous dates

Antigua Aduana Camiones Sagunt

carrer Ctra. Morta, Sagunto

Regidoria de Joventut i Cia Hongaresa presenta:

EL VIEJO

Direcció: Paco Zarzoso

Sinopsi:

L'obra El Viejo parla de dotze joves que s'ajunten la nit de Sant Joan per a celebrar una rave en una nau industrial abandonada. Els impulsa el desig de ballar tota la nit al ritme de la música que Joan, un jove molt enigmàtic, punxarà expressament per a tots ells. Joan és també el mestre de cerimònies d'aquesta festa clandestina. Quan els joves arriben al vespre a aquest lloc misteriós es troben diversos canelobres amb ciris apagats, però Joan no està. Poc després, descobreixen una habitació contigua amb un home vell adormit en un catre. La presència d'aquest intrús serà el catalitzador més important de l'acció dramàtica, generador de conflicte i motor de preguntes: està viu o mort?, mort o adormit?

 

* Pel fet que la representació es realitza en l'antiga estació de camions (Antiga N340 darrere de la Ford), s'ha establit un servei de transport que eixirà de la parada de bus del Camp de Futbol, Centre d'Especialitats, Parada bus Avg Sants de la Pedra CEIP Cronista Chabret. En finalitzar la representació es transportarà al públic als seus punts d'origen.

 

Reserva la teua invitación bus

Media content

Related content

Share with friends