Menuda Ribera23. El retorn dels arbres. Volem un bosc al Palància!! Ens ajudes?

Multiple dates

Show previous dates

Casal Jove del Port de Sagunt

Vent de Marinada s/n, Valencia

Qui pot participar? Qualsevol persona de 0 a 99 anys que es comprometa a cuidar de les plantes que reforestarem i després a vindre a plantar-les diumenge 26 de març al Rio Palància enfront de l'Hospital de Sagunt.

 

On m'apunte? Podràs apuntar-te en la Plataforma www.notikumi.com del 24 de febrer al 5 de març. Oferirem 800 plantes per a custodiar, i podràs vindre a recollir-les de 8 al 15 de març al Casal Jove Port (C/ Vent de Marinada s/n) de dilluns a dissabte de 9 a 20.30 h

 

Em donareu alguna indicació per a cuidar-les? Si, et donarem unes pautes perquè les segueixes des de casa, elaborades per l´alumnat dels Cicles Mitja d´Aprofitaments Forestals I Superior de Gestió Forestal de l´IES Alto Palancia de Segorbe que ens ha proporcionat la planta dels seus vivers.

 

I quan ho plantarem? El diumenge 26 de març organitzarem una jornada festiva de reforestació enfront de l'Hospital de Sagunt a partir de les 10 h del matí. On plantarem, hi haurà tallers, jocs, música etc.

 

Si vols saber mes, pots telefonar-nos al 96 268 34 39 o escriure'ns a joventut@aytosagunto.es

Media content

Related content

Share with friends