Sopar Estellés Solidari amb Pau Alabajos

Multiple dates

Show previous dates

CEIP Manuel González Martí

Alqueria s/n, Carrer de Gilet, Benifaraig

Les migracions formen part de la història de la humanitat, de la nostra història. Del camp a la ciutat, de l'est a l'oest, del sud al nord, creuant mars, deserts i oceans. Quan es fuig per salvar la teva vida i la dels teus, i has de deixar casa, terra i tot allò que estimes, no hi ha obstacles infranquejables per qui anhela buscar un futur segur.

Des de CEAR PV us animem a assistir al Sopar Estellés Solidari que celebrarem el proper divendres 29 de setembre al CEIP de Benifaraig (Alqueria s/n, Carrer de Gilet, 46009 València), organitzat gràcies a la col•laboració de la Regidoria dels Pobles de València de l’Ajuntament de València.

Aquest any, en el 93 aniversari del naixement del nostre gran poeta V.A. Estellés, hem volgut organitzar un Sopar Solidari amb la intenció de vincular la cultura valenciana amb l’acollida de les persones refugiades, nouvingudes a la nostra terra.

Contarem amb la participació de Pau Alabajos, de l'Estrella Roja de Benimaclet i d’altres artistes convidats, a més del sopar també hi haurà una rifa solidaria.

A CEAR PV treballem per defensar i promoure els Drets Humans, en especial el dret d'asil i tots aquells que afecten a persones refugiades, apàtrides i migrades en situació de vulnerabilitat. Per tot això, a més d'atendre i assistir a les que arriben a les nostres terres, denunciem les polítiques i acords que provoquen sofriment i mort de milers de persones que han fugit, i lluitem per a que puguen arribar en condicions de dignitat i seguretat."

Media content

Related content

Share with friends