Leiva en Valencia

Multiple dates

Show previous dates

Jardines de Viveros (Jardines del Real)

Calle San Pío V, s/n, Valencia

Cuando te muerdes el labio és el nou disc de Leiva. L'artista madrileny expandeix el seu univers creatiu amb 14 composicions en què participen 14 artistes hispanoamericanes per a les quals ha escrit específicament cadascun dels temes i a les quals li uneix un sentiment mutu de profunda admiració artística i una amistat llaurada a la cruïlla de camins a banda i banda de l'oceà. Es tracta del seu cinqué àlbum d'estudi i, ràpidament, ha encapçalat la llista de vendes de discos d'Espanya, englobant tant les reproduccions en streaming com les unitats venudes dels formats físics.

Als seus 41 anys i amb una carrera musical de més de 22, Leiva ha esdevingut una de les grans referències musicals del nostre país. La major part de les seues cançons han arribat al número 1 en les llistes de vendes a Espanya i els seus projectes discogràfics més recents han liderat les llistes d'àlbums amb més streamings al nostre país, fins i tot després d'un any d'haver-los publicat. Amb més de 120.000 discos venuts, ha superat els 720 milions d’streams de les cançons en plataformes digitals. A més, Leiva compta amb un total de 2 Discos Triple Platí, 2 Discos Doble Platí i 4 Discos de Platí. Ha estat 8 vegades nominat als Latin Grammy en diferents categories.


--


Cuando te muerdes el labio es el nuevo disco de Leiva. En él, el artista madrileño expande su universo creativo con 14 composiciones en las que participan 14 artistas hispanoamericanas para las que ha escrito específicamente cada uno de los temas y a las que le une un sentimiento mutuo de profunda admiración artística y una amistad labrada en el cruce de caminos a ambos lados del océano. Se trata de su quinto álbum de estudio y, rápidamente, ha encabezado la lista de ventas de discos de España, englobando tanto las reproducciones en streaming como las unidades vendidas de los formatos físicos.

A sus 41 años y con una carrera musical de más de 22, Leiva se ha convertido en una de las grandes referencias musicales en nuestro país. La mayor parte de sus canciones han llegado al número 1 en las listas de ventas en España y sus proyectos discográficos más recientes han liderado las listas de álbumes con más ‘streamings’ en nuestro país, incluso tras un año de haberlos publicado. Con más de 120.000 discos vendidos, ha superado los 720 millones de streams de sus canciones en plataformas digitales. Además, Leiva cuenta con un total de 2 Discos Triple Platino, 2 Discos Doble Platino y 4 Discos de Platino.  Ha sido 8 veces nominado a los Latin Grammy en diferentes categorías.


Vídeo: https://youtu.be/ldIoNTMr6MU


Web: https://www.leivaweb.es/

Instagram: https://www.instagram.com/leivaoficial_/

Facebook: https://www.facebook.com/Leiva.Official

Twitter: https://twitter.com/Leiva_Oficial

Spotify: https://open.spotify.com/artist/5Hsv8dUHHOdnn72q4XIVz7?si=4n8UywwnTX-eoQy36qVPw

Media content

Related content

Share with friends