IV Nit Solidaria de Pobresa Zero 2017

Multiple dates

Show previous dates

Moon Valencia

Calle San Vicente, 200, Valencia

POBRESA ZERO és una campanya de denúncia i lluita contra la pobresa que organitzem mobilitzacions, concerts i activitats a la Comunitat Valenciana en la Setmana Mundial per a l'eradicació de la Pobresa al voltant del 17 d'octubre. Aquest any amb el lema "Mou-te contra la desigualtat obscena" volem denunciar la pobresa, la desigualtat i la insostenibilitat amb un discurs diferent, alhora que posar a les persones i els seus drets en el centre com a qüestió de justícia social i dignitat humana. Creiem que l'enriquiment econòmic desmesurat d'unes poques persones a costa de l'empobriment de milions de persones és intolerable, immoral, obscè.
Més informació de movilitzacions i accions contra la pobresa en: www.pobresazero.org
Gossos

Gossos es un grup dels més populars del rock català format en 1993 que després de més de vint anys de carrera i amb un bon grapat de discos, estrenen aquest setembre un nou àlbum anomenat ZENIT, que simbolitza la culminació d'una carrera musical amb la combinació perfecta de totes les seves etapes. 14 cançons en las que han sabut mantenir un discurs, una identitat i una forma genuïna de fer les coses. En el directe busquen la complicitat del públic de manera natural i senzill, sense que per això renunciïn a un concepte artístic d'espectacle de música en viu que connecta de forma impecable i professional amb les diverses generacions.

Herba Negra

Herba Negra és un grup valencià de música rap, música negra, energia i elegància combinades amb líriques plenes d'emocions, sinceritat i realitat. El grup rebrota aquest any 2017 amb Level up!, un maxi de tres cançons on la banda mostra un gran salt qualitatiu i una progressió en el seu so. Els quasi 40 concerts durant el seu primer any de vida, en els quals presentaven el seu primer treball El Renàixer d'abril han servit per fer crèixer el vincle i la complicitat entre els membres de la banda i aconseguir un so pro, autèntic i propi.

Las Hijas de la Cumbia

Maca i Ale són dos artistes que, juntes, es transformen en Las Hijas de la Cumbia, amb la que alimenten les seues ànimes i les dels altres, omplint-les d'alegria i gossadera ballable. Aquest duo va nàixer en l'estudi de Ràdio Malva, ràdio lliure dels poblats marítims de València, on van omplir les ones de música i bones vibracions en el programa Flor d'Estiu. Aquesta experiència els va obrir els ulls, i es van adonar que a més de l'amistat i el gaudi radiofònic hi havia una mica més que les uniria més que mai: la cumbia. Des d'aquest moment van decidir adoptar la cumbia com una forma de vida.

Media content

Related content

Share with friends