¡Atention! this event has ended.

"No s'apaguen les estreles" de Xavi Sarrià - Xalónia

Opening doors: 19:45

Carretera Xaló- Lliber, 03727 see map

"No s'apaguen les estreles" de Xavi Sarrià


En temps de foscor, la cultura és llum. En temps de crisis, posar en valor d'on venim és esperançador. Perquè la nostra és una història feta d'impossibles, de lluites quotidianes i populars que ens han fet sobreviure generació rere generació. L'espectacle No s'apaguen les estreles és un homenatge aquest llegat de lluita inesgotable. Un concert que naix de la gran acollida cançó homònima que ha estat BSO de la pel·lícula La Mort de Guillem. Un emotiu cant a la perseverança, la resiliència i la solidaritat de la gent humil i senzilla del nostre país. 


Amb sonoritats i instrumentació mediterrània aquest espectacle s'endinsa en el repertori més emotiu de Xavi Sarrià. Cançons en format íntim i proper. Un concert carregat d'emoció que reivindica la vitalitat de la nostra música i cultura així com la capacitat de la nostra gent de superar totes les adversitats. Perquè per molt que bufe el vent, no s'apaguen les estreles. Un homenatge a aquest llegat de lluita inesgotable. Un concert que naix de la gran acollida de la cançó homònima que ha estat BSO de la pel·lícula La Mort de Guillem. Un emotiu cant a la perseverança, la resiliència i la solidaritat de la gent humil i senzilla del nostre país.

More info: https://www.xavisarria.cat/


Xavi Sarrià

"Musicalment, aquest disc 'Amb l'esperança entre els dents' és, segons que ha explicat el seu autor, una evolució musical i particular des d'Obrint Pas, amb cançons més semblants a i d'altres més allunyades però intentant "estar obert a noves idees, trencant esquemes mentals creatius i buscar ampliar horitzons". Així, a l'àlbum que presentarà el 17 d'agost a Xàtiva es combina el reggae, l'ska, la dolçaina o el hardcore, amb mitjos temps musicals i cançons amb estètica acústica austera, gairebé recitades. "Sempre m'ha agradat fer diferents vestits a les cançons però en realitat per a mi tenen una ànima molt semblant, basada en l'emoció, en transmetre, en intentar tocar el cor i parlar de les coses que ens preocupen, de les nostres esperances i traslladar aquestes esperances col•lectives en forma de cançó" remarca Xavi Sarrià.


Do you want to sell online tickets?

Discover the extensive possibilities promotion that notikumi offer.

Meet notikumi