¡Atention! this event has ended.

Echoes of Pink Floyd a La Nau

La Nau, Barcelona

Alaba, 30, 08008 see map

Echoes of Pink Floyd és una banda tribut a Pink Floyd localitzada a Barcelona ciutat, formada a l’any 2016. Amb un repertori de temes llegendaris com Shine On You Crazy Diamond, Wish You Were Here, Time, Another Brick In The Wall, Comfortably Numb, Echoes, Money i molts d’altres, busca la fidelitat tant en l’execució com en el so dels àlbums originals que van fer grans a Pink Floyd.
Banda de vuit membres que arriben a utilitzar fins a dotze instruments a l’escenari, van acompanyats d’espectacle visual amb llums, projeccions, fum, làsers i efectes de so de gairebé tres hores de durada.

More info: https://www.facebook.com/Echoesofpinkfloydbcn/


Echoes of Pink Floyd


Do you want to sell online tickets?

Discover the extensive possibilities promotion that notikumi offer.

Meet notikumi