EL TINGLADU 2022

Multiple dates

Show previous dates

Parc de la Torre d'enveja

C/torre d'enveja, Vilanova i la Geltrú

El Tingladu és un festival intergeneracional, popular, multidisciplinar i de difusió de la cultura catalana. L'organitzem persones que dediquem part del nostre temps lliure a programar una proposta cultural de qualitat i accessible a la capital del Garraf. El festival és sense ànim de lucre i compta amb la col·laboració de més de 200 persones voluntàries. Enguany celebrem la 14ª edició.


TOTES LES ENTRADES SÓN NOMINATIVES!


L'entitat us demanarà les dades de totes les assistents per a formalitzar la compra.


No es podrà entrar al recinte si el nom i DNI de l'entrada no coincideix amb el de la persona assistent. Es podran canviar les dades de l'entrada de forma gratuïta fins una hora abans d'entrar al recinte a través del portal del comprador de NOTIKUMI. https://mytickets.notikumi.com/es/


En cap cas es retornaran els diners de la compra de l'entrada ni de les despeses de gestió.

Media content

Related content

Share with friends