¡Atention! this event has ended.

15/ PELA Y PELU: FINALES DE MIERDA

LA BATISFERA, Valencia

Calle de la Reina 167 , 46011 see map

Cia. Jimena Cavalletti


València

Humor idiota musical

18 anys

Castellà

60 minuts

Espai Accessible


ESTRENA ABSOLUNTA


Dues dones sense filtre et mostren, de la manera més fresca i absurda, el seu pas per la glòria. Amb molt d’humor i música, elles defineixen el seu nou treball com a “finals de merda”. Pot agradar-te o no, però mai podràs oblidar el que has vist…  


FITXA ARTÍSTICA: 

Autoria, direcció i interpretació: Elena Donzel i Jimena Cavalletti / Escenografia: Raúl Garbayo / Música: Versions de Pela y Pelu / Coreografia: La China de YouTube / Vestuari: Pela y Pelu / Disseny gràfic: Laia Sales / Fotografia: Nerea Coll / Col·laboració: Ual·la Do you want to sell online tickets?

Discover the extensive possibilities promotion that notikumi offer.

Meet notikumi