¡Atention! this event has ended.

07/ THEME PARK CABANYAL

Plaza del Rosario 3, 46011 see map

Colectivo Miss Panamá

València

Multidisciplinària

12 anys

Castellà

50 minuts

Espai accessibleTour distòpic i ficcionat per un futur barri del Cabanyal convertit en parc temàtic. Una mirada del present amb perspectiva arqueològica que permet al visitant experimentar escenes quotidianes del barri abans de l'era del cataclisme. FAKE IS THE NEW REAL THING.


Tour distópico y ficcionado por un futuro barrio del Cabañal  convertido en parque temático. Una mirada del presente con perspectiva arqueológica que permite al visitante experimentar escenas cotidianas del barrio antes de la era del cataclismo. FAKE IS THE NEW REAL THING.FITXA ARTÍSTICA

Producció: Colectivo Miss Panamá. Autoria i direcció: María Salguero Salas. Intèrprets: María Salguero, Blanca Añón, Virginia Roig, Julian Hackenberg. Localitzacions: Blanca Añón, María Salguero. Espai sonor: Virginia Roig. Vestuari: Blanca Añón, María Salguero. Tècnic: Jorge Garay.Do you want to sell online tickets?

Discover the extensive possibilities promotion that notikumi offer.

Meet notikumi