20/ LAS CASITAS DEL BARRIO ALTO

Saturday 14 May 2022 18:00

Event ended

Tarannà Espai polivalent

Calle Marino Blas de Lezo 28, bajo izq., Valencia

20/ LAS CASITAS DEL BARRIO ALTO 

ANA OLCINA


València

Teatre textual, físic, d’objectes i ombres

a partir de 10 anys

Castellà

30 minuts

ACCESSIBLE


Hi havia una vegada un barri sota un pont que atreia famílies felices, parelles riques i empresaris reeixits. Hi havia una vegada un pont sobre un barri que atreia a tot aquell que desitjara llevar-se la vida. 


FITXA ARTÍSTICA

Autoria i direcció: Ana Olcina. Interpretació: Ana Olcina i Sebastião Silva. Mirada externa: Cruz Hernández Mollá. Fotografia i vídeo: Arturo García i David Separado. Col·laboració i agraïments: Raquel Heredia, Livilla Norré, Juan Serra, María del Plata, Estela Domínguez, Gabriel Benavent, Andrea Belmont, Cía. Elperroverde, María Luís Vilas Boas, Paula Luís i Festival Pendientes de un Hilo.


Media content

Related content

Share with friends