08/ VIVA

Multiple dates

Show previous dates

L'Escorxador del Cabanyal

Carrer Sant Pere 37, Valencia

08/ VIVA 

BEGOÑA TENA


València

Teatre

a partir de 12 anys

Castellà

25 minuts

ACCESSIBLE


ESTRENA ABSOLUTA


Una nit. Una orquestra. Un color: blau cian. Una xiqueta aferrada a la fusta del “tablao”. Un rebot lumínic de mil colors. Un vestit brillant. Collaret i botes de taló cubà. Una pista de bàsquet. I una veu que pessiga: “maricón”.


FITXA ARTÍSTICA

Autoria, direcció i interpretació: Begoña Tena. Espai sonor: David Alarcón. Vestuari: Arianne Algarra. Assessoria de direcció: Patricia Pardo. Fotografia: Diego Saiz Cartell: Po Poy. Teaser: Maria Vidagany. Entrevistes: Violeta Moya i veïnat del grup Grapa (Castelló de la Plana). Col·laboren: Sergio Serrano, Cora Mateu i Júlia Saiz.

Media content

Related content

Share with friends