19/ A CAU D'ORELLA

Saturday 7 May 2022 17:00

Event ended

Escola Infantil Alma Montessori

Carrer Vicent Brull 86, Valencia

19/ A CAU D’ORELLA

CUNETA


València

Multidisciplinària

Familiar. A partir de 0 anys

Valencià

30 minuts

ACCESSIBLE


La nit és quasi sempre per a dormir, però... Qui està sempre desperta per a escoltar-ho tot? A cau d'orella és una experiència sonora per a la primera infància inspirada en la lluna i el paisatge sonor de la nit. Unes petxinetes, tests buits, paper arrugat... 


FITXA ARTÍSTICA

Autoria i direcció: Cuneta i Vir Roig. Intèrprets: Alba Murcia i Vicent Pelechano. Idea i creació: Cuneta (Alba Murcia i Vicent Pelechano) i Vir Roig. Música i espai sonor: Cuneta. Col·laboren: Ajuntament de València (Ajudes Producció Escènica 2020), Escoleta El Trenet Cooperativa Valenciana, Alcaldia pedania de El Palmar-València, Jesús Muñoz- El Pont Flotant (Visió externa), Antoni Castelló (Fili), Stavros Milos i Esther Cadierno.

Media content

Related content

Share with friends