¡Atention! this event has ended.

Salina + Retirada! a l'Heliogàbal de Barcelona

Heliogàbal, Barcelona

Ramón y Cajal, 80, 08012 see map

Daniel Pérez i Ernest Gómez, de Wann i amb la recent incorporació de Carles Generó de L’Hereu Escampa al baix son Salina i presenten nou EP en vinil, “Time Will Eventually Lill Us” (Beauty Fool Records, 2018), ple de referencies clàssiques dels ’90 com Pavement, Superchunk, Built to Spill o Teenage Fanclub però sonant absolutament frescos i actuals.

Retirada!, és un altre duo d’aquells que ens agraden, l'Albert i el Cuervo, i també tenen motius per celebrar la vida, amb el seu nou LP “Son” (El Segell, 2019). Un treball de sons indie i post-rock i amb el que obren la caixa dels records i fan balanç de tot allò viscut.
Do you want to sell online tickets?

Discover the extensive possibilities promotion that notikumi offer.

Meet notikumi