¡Atention! this event has ended.

Concierto de Matagalls en Barcelona

Heliogàbal, Barcelona

Ramón y Cajal, 80, 08012 see map

El Montseny sembla desprendre un influx especial que afecta els habitants de les seves terres d'influencia, quelcom que provoca incontinència musical i bogeria creativa. Una prova més d'aquesta disbauxa és Matagalls, tant enorme com la muntantya de la que agafa el nom, aquesta banda de set personatges relacionats directament a projectes com Zeidun, Surfing Sirles, Me and the Bees, Joan Colomo, Esperit! o Les Aus, s'ajunten en directe per trencar esquemes i abraçar el so fronterer de Calexico o Black Heart Procession amb tota la identitat de la terra i un esperit punk de taberna que fa olor a ratafia.


Listen

Matagalls


Do you want to sell online tickets?

Discover the extensive possibilities promotion that notikumi offer.

Meet notikumi