Festival Ronda: El Buen Hijo + Decepción Cromática en Barcelona

Multiple dates

Show previous dates

Heliogàbal

Ramón y Cajal, 80, Barcelona

Alícia, Cham, Sergio i Marc, es fan dir El Buen Hijo i són de Madrid. Al seu rotllo l'han anomenat Eurojunior però nosaltres veiem Pop, adolescent i fresc i no és estrany que comencin a ser una sensació allà on van. Melodies netes i enganxoses amb aires de La Buena Vida o Family i que com totes les coses bones van ser compostes al saló de casa i parlen senzillament, de la vida.
Han publicat recentment un EP amb el nom de "Los cinco temitas del Buen Hijo".Irene de la Riva, baixista del grup de pop Grushenka, va decidir celebrar els seus vint anys traient a la llum el seu primer treball en solitari "Pasando el rato", sota el nom de Decepción Cromática. 
El projecte neix amb la intenció de rescatar l'esperit del millor pop espanyol i portar-ho al present, seguint la línia de la movida, el mod revival i el postpunk. Cançons adolescents, breus i directes, amarades de lletres costumistes de carregat simbolisme o sencillament Pop amb majúscules.

Media content

Related content

Share with friends