¡Atention! this event has ended.

Ex-Colorado + Puppies in the Sun a l'Heliogàbal

Heliogàbal, Barcelona

Ramón y Cajal, 80, 08012 see map

Ex-Colorado és el nom amb el qual el músic i productor argentí José D'agostino, més conegut com Peta, dóna a conèixer el seu primer projecte solista després d'haver estat present en bona part de la història musical independent de Buenos Aires en les últimes dècades, tant amb la seva primera banda Go-Neko!, amb la qual va gravar dos discos (¨Una especie de mutante¨ 2008 - ¨Los Malos de verdad¨ 2010), així com també a través del seu estudi Moloko Vellocet, on ha gravat discos considerats clàssics dins del gènere Indie d'avui dia com "Creo que te amo" de 107 Faunos o els debuts de Bestia Bebé i Las Ligas Menores (discos Laptra), per nomenar alguns.


En “Siete Mares”, el seu primer disc, s'encarrega de l'enregistrament i execució de tots els instruments repassant no només les seves influències sinó les seves inquietuds musicals cap als sons repetitius aplicats al format cançó, passant pel pols del Krautrock i ramificant-se cap al dream pop més contemplatiu.Puppies in the Sun és el projecte musical format per Cristóbal Pereira i Alberto Cendra, el primer radicat a Berlín i el segón a Barcelona. El primer recordat per haver estat membre d'una singular banda progressiva dita La Bolsa, mentre que el segon recordat per ser fundador i bateria de Los Zapping, a més de creador electrònic sota l'àlies de Act/Cut/Withdraw.


Amb Puppies in the Sun han desenvolupat un estil que va d'exploracions psicodèliques a alguna cosa que pot ser reconegut com dark ambient, en el qual sumen denses capes d'electrònica i blast beats. És música ritualista, tortuosa, sorollosa i impredescible.Do you want to sell online tickets?

Discover the extensive possibilities promotion that notikumi offer.

Meet notikumi